Loma-asumista luonnon lähellä

Vuokraa mökki Luikalasta

Lomaile vuoden ympäri silloin kuin haluat, luonnon läheisyydessä Pälkäneveden rannalla pääset virkistymään ja rentoutumaan.

Järvimaisemien värittämä Luikala ja Pälkäneveden ympäristö on leppoisa paikka ajan viettoon. Meidän mökeissämme viihdyt yksin, kaksin tai isommankin perheen kesken. Kaikki mökit sijaitsevat rantatonteilla ja hoidetun sekä luonnontilaisen metsän ympäröiminä, joten lähemmäs luonnon syliä ei voisi päästä.

Pälkäneen keskustassa sijaitsevat palvelut ovat 20 km päässä ja Pakkalasta löytyy kauppa 15 km päästä, Sappeen matkailukeskukseen on matkaa 15 km. Pitkäaikaisella vuokrasuhteella varmistat lomailun luonnon helmassa niin hiihtolomalla talvikaudella kuin kesälläkin virkistävän ja puhtaan veden ääreltä. Mökit on tehty ympärivuotiseen käyttöön ja toimivat mainiosti aktiivisemmassakin käytössä.

Tutustu vaihtoehtoihin tarkemmin ja ota yhteyttä, jos löysit sinua kiinnostavan mökin.

Pitkäaikaiseen vuokraamiseen

Vuokraamme mökkejämme vähintään vuodeksi kerrallaan, aikarajaa vuosille ei ole ja pisimmät vuokrasuhteemme ovatkin jopa vuosikymmenien mittaisia. Voit tiedustella myös lyhyempää vuokra-aikaa, välillä tilanteet muuttuvat ja vuokralaiset vaihtuvat elämäntilanteiden muuttuessa, tällöin olemme joustavia ja etsimme kaikille sopivan ratkaisun.

Loma-asumista lähellä

Lähellä luontoa mutta myös sopivalla etäisyydellä vilkkaita kaupunkeja. Tampereelta matkaa kertyy 45 km, Hämeenlinnasta 63 km ja Helsingistä 165 km, joten Luikalan rauhan tavoittaa ilman uuvuttavan pitkiä ajomatkoja.

Vuokraa mökki Luikalasta

Ota yhteyttä